Testimonials

Thomas & Charlotte
Thomas Bruhn Rasmussen og Charlotte Møgelhøj
IT konsulent & Advokat

Vi bestilte en reise til Svalbard for å kjøre hundeslede, da det altid hadde vært en drøm for oss å få oppleve Arktis. Vi hadde tenkt at det bare skulle bli ved et enkelt besøk – men på grunn av den smukke natur og de flinke guider på Green Dog, besluttet vi å vende tilbake på sommeren. Vi er begge veldig glad i hunder og det er utrolig dejligt å oppleve sunde og flotte hunder (ikke glem å hilse på valperne!!). Det er lett å få Svalbard-Virus!

Solveig & Kristjan
Sólveig Þorvaldsdóttir & Kristján Breiðfjörð Svavarsson
Tannlege & Arkitekt

For en fantastisk måte for vår familie å tilbringe en ettermiddag og oppleve autentisk Svalbard atmosfære! Vakre, glade hunder, skyfritt og en stilhet du ikke finner i byen :)

Morten Hilmer
Naturfotograf
Fantastiske naturopplevelser

Fantastiske naturopplevelser, åndeløs natur, profesjonell service og vidunderlige folk er det, jeg først tenker på når jeg tenker på turene mine til Svalbard. Jeg har besøkt Svalbard både på ferie, men også i forbindelse med jobben min som naturfotograf. Ved hvert besøk har jeg benyttet meg av Green Dog Svalbard og de har alltid vært utrolig hjelpsomme og vennlige mot meg.

Jeg kjenner Martin, Karina og barna deres helt tilbake fra deres tid i Nordøst Grønland. De mange års erfaring de har oppnådd gjennom deres liv i Arktis betyr at de alltid leverer varen, uansett om det er en flokk skolebarn som skal på en times sledetur eller om det er logistikk planlegging for et tv-crew.

Kombinasjonen av profesjonalisme, viljen til alltid å levere 100% og den skjønne atmosfære som hviler rundt Green Dog teamet er det, som virkelig får de til å skille seg ut fra alt annet, som jeg har opplevd, når jeg har reist verden rundt som naturfotograf.

Mia Mannström & Francisco Mattos

Vi hadde en helt fantastisk tur! Turen var mye mer enn vi hadde forventa og guiden var utrolig vennlig mot oss.

Ludvig Skjelderup
Ludvig Skjelderup - 9 år
Skole elev

Jeg har besøkt Green Dog mange ganger, både om sommeren og vinteren. Jeg liker å løpe sterkt med hunderne, men det beste er å kose med valperne.

Janet Saur & Jan Sivert Hauglid

Vi har vært på to overnattingsturer med Green Dog. Alt fungerer veldig bra; guiden plukket oss opp til avtalt tid og turen ble gjennomført som den skulle. Løypene var planlagt, men man er fleksible og tilpasser til vær og føre. Dette er helt vesentlig. Utstyret er tipp topp og det beste av alt – hundene. Hundespannet er kanskje den viktigste ingrediensen på en hundesledetur, og hos Green Dog er hundene bare helt fantastiske. De er godt trent og vant til folk, slik at alle kan være med og sele av og på, og stelle sitt eget spann. For oss er dette mye av gleden ved å bruke hundespann i stedet for snøscooter på tur. Da blir man også kjent med spannet sitt og de ulike individene et hundespann består av. Vi anbefaler Green Dog på det varmeste! Hilsen

Guro Skjelderup
Fotograf

Svalbard for meg, er å komme hjem. Til stillheten, til rå natur, til nordlys og midnattssol. Å være på tur med Green Dog er en frihetsfølelse uten sidestykke! Arktisk natur, vakre hunder og profesjonelle guider. Magisk!

Eivind Berre & Lisbeth Taraldsen
Artist & Sykeplejerske

En fantastisk opplevelse på vår to-dagers sledetur til Bolterdalen og Adventsdalen! Overnatting i fangsthytta med tre-retters og passende drikke ble den ultimate markeringen av Lisbeths 50-årsdag. Takk til Green Dog for turen, servicen og herlige hunder. Dette gjør vi gjerne igjen!

Carsten Egevang
Fotograf, vitenskapsmann & biolog

Min opplevelse med Green Dog var veldig bra. De er ekstremt profesjonelle, sikkerheten er i topp og det er noen veldig hyggelige folk.

August Schelderup
August Skjelderup - 11 år
Skole elev
Ett av de fineste stedene på jorda!

Svalbard er ett av de fineste stedene på jorda! Der er jeg glad og fri! Det aller beste jeg vet er å kose med valpene til Green Dog

Sofie Gråbøl
Sofie Gråbøl
Prisbelønnet dansk skuespiller
Kjære Martin og Karina

Tusen takk for en uforglemmelig ettermiddag i deres tindrende paradis. Det var overveldende vakkert å kjøre hundeslede gjennom det storslåtte naturlandskapet; en intens og uforglemmelig naturopplevelse for kropp, sinn og sjel. Og det var så deilig å treffe dere og all deres hjertevarme midt i det kalde nord. Jeg gleder meg til våre spor krysses igjen. Inntil da: mange kjærlige hilsener og klem fra meg.

Mikkel Maarbjerg og Nikolaj Kirk
Mikkel Maarbjerg & Nikolaj Kirk
Danske kokke og ejere af Kirk+Maarbjerg
Magisk opplevelse!

Da vi besøkte Svalbard, hadde vi den store fornøyelse å oppleve landskapet gjennom Green Dog Svalbard. De er utrolig profesjonelle og på samme tid ganske hjertelige. Det er imponerende å treffe hundene og å slede gjennom naturen med hundespann. Vi drømmer allerede om å besøke Green Dog igjen. Tusen takk, det var en fantastisk opplevelse!

Kontakt oss

9:00-11:00 (GMT+2)

Skroll til toppen

Vanskelighetsgrader

SG1
Passer for alle
SG2
Passer for de fleste
SG3
Passer for de med normalt god form
SG4
Passer for de med over gjennomsnittet god form
SG5
Denne aktivitet krever veldig god fysisk form

Avbestilling

  • Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon.
  • Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon.
  • 7 – 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
  • Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.
  • Velger Green Dog å kansellere en tur, får du full refusjon!

Gavekort

Fyll ut skjemaet og motta informasjon om betaling og levering av gavekortet

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.