Green Dog Svalbard

En levende kennel

Green Dog Svalbard ligger i Bolterdalen og ledes av Martin Munck & Karina Bernlow. De kom til Svalbard etter mange år på Øst-Grønland, hvor de livnærte seg av jakt og turisme.

Green Dog skiller seg fra andre kommersielle hundekenneler på Svalbard, ettersom hundene er en blanding mellom grønlandshunden og husky – og også fordi familien bestående av 2 voksne og 4 barn – og guidene – bor på kennelen året rundt.

Vi setter hundenes velferd fremfor alt, så det var et naturlig valg å bo på kennelen for å kunne være til stede med våre 4 beinete venner, til enhver tid. Når hundene våre skal pensjoneres, legger vi stor vekt på å finne nye familier til dem, og dette har resultert i mange lykkelige forhold. Du kan lese om noen av pensjonistene våre på bloggen vår, på denne nettside.

Kennelen er delt inn i mindre kenneler, så hver guide er ansvarlig for sin egen kennel med 6 hundespann (30 hunder), som bare han bruker på turer. Dette betyr at våre sledeturer består av relativt små grupper på opptil 8 gjester – og alltid med guidenes egne hunder.

Alle hundehus og hundesleder bygges på stedet. Hundesleden er en modernisert versjon av den grønlandske jaktsleden, og overalt på den levende kennelen finner du spor etter familiens grønlandske fortid. Alt dette skaper en annen og veldig personlig atmosfære for de besøkende. Det er ikke uvanlig å finne Martin i ferd med å bygge en ny hundeslede eller lekeutstyr for barna – eller å se guidene kutte opp kjøtt til hundefor, når du besøker Green Dog sin kennel.

Green Dog blir ofte besøkt av lokale skoleklasser og barnehager, som stedet tydelig viser, med sin egen trampoline, husker og sandkasse. For ikke å snakke om piratskipet og slottet! Her finner du nesten alltid valper hele året, og det er noe som får alle besøkende i godt humør!

Kontakt oss

9:00-11:00 (GMT+2)

Fantastiske naturopplevelser

Fantastiske natur-opplevelser

Skroll til toppen

Vanskelighetsgrader

SG1
Passer for alle
SG2
Passer for de fleste
SG3
Passer for de med normalt god form
SG4
Passer for de med over gjennomsnittet god form
SG5
Denne aktivitet krever veldig god fysisk form

Avbestilling

  • Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon.
  • Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon.
  • 7 – 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
  • Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.
  • Velger Green Dog å kansellere en tur, får du full refusjon!

Gavekort

Fyll ut skjemaet og motta informasjon om betaling og levering av gavekortet

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.