Af hjertet takk

TAKK er bare et fattigt ord...

Timing er ikke alltid vår sterkeste side, og vi har en tendens til å ønske å ville gjøre alt på en gang! Midt i en hektisk tid da barn nr 4 kunngjorde sin ankomst, høysesongen banket på døra og vi var godt i gang med å bygge vårt nye hjem, kastet jeg meg over prosjekt ny (sårt tiltrengte) nettsted. Det har tatt tid og slitt litt på familieidyllen.

Mange tekster er skrevet sittende på baderomsgulva mens nr 3 og 4 var i badekaret; mye jobb er gjort med datamaskinen plassert på kjøkkenbordet, mens venstre hånd rørte i en gryte og høyre hånd danset lystigt over tastaturet, bare avbrutt av høye hyl når nr 2 tok leketøyet fra nr 3. Takk skaper for den bærbare PCen som kan brukes praktisk tatt hvor som helst i og utenfor hjemmet vårt.

Jeg håper du som jeg liker resultatet – og ikke minst de vakre bildene, hvorav de fleste er tatt av venner, gjester og ansatte.

Til vår alltid tilgjengelige og utrolig energiske webdesigner – min barndomsvenn, Uffe Steffensen fra US DESIGN: TAKK for ditt imponerende arbeid, ditt fantastiske design, dine innspill og ditt alltid diplomatiske samarbeid.

En spesiell takk til Lasse Djernæs, vår guide gjennom 2,5 år, som har laget de flotte videofilmene fra våre turer, som kan sees på nettstedet.

Og takk til Yann Rashid, som til tross for en travel sesong, brukte mange timer på å rette tekstene mine.

En hjertelig takk til alle dere fantastiske mennesker som har gitt de mest vidunderlige bilder til nettstedet vårt. Dere forstår kunsten å vise det Svalbard som vi bor og jobber i – og som vi er så uendelig glade i – på en måte slik at det går rett inn i hjertet. Dere illustrerer både skjønnheten og det storslåtte og samtidig hvor uendelig skrøpeligt Arktis er. La oss beskytte det med mer miljøriktig turisme!

Karina Bernlow

Fantastiske naturopplevelser

Fantastiske natur-opplevelser

No data was found

Kontakt oss

9:00-11:00 (GMT+2)

Skroll til toppen

Vanskelighetsgrader

SG1
Passer for alle
SG2
Passer for de fleste
SG3
Passer for de med normalt god form
SG4
Passer for de med over gjennomsnittet god form
SG5
Denne aktivitet krever veldig god fysisk form

Avbestilling

  • Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon.
  • Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon.
  • 7 – 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
  • Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.
  • Velger Green Dog å kansellere en tur, får du full refusjon!

Gavekort

Fyll ut skjemaet og motta informasjon om betaling og levering av gavekortet

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.