Green Dog Svalbard

En levende kennel

Green Dog Svalbard er beliggende i Bolterdalen og ledes af Martin Munck & Karina Bernlow. De kom til Svalbard efter mange år i Østgrønland, hvor de ernærede sig ved fangst og turisme.

Green Dog adskiller sig fra andre kommercielle hundekenneller på Svalbard, da hundene er en blanding mellem grønlandshunden og husky – og også ved at familien, der består af 2 voksne og 4 børn – og guiderne – bor på kennellen året rundt.

Hundegården er delt opp i små kenneler, der guidene har ansvaret for 6 spann hver (30 hunder) som de tar med ut på tur. Det betyr at på sledeturene våre er det relativt små grupper på maks 8 personer, og da alltid med guidens egne hunder.

Vi bygger selv alle hundehusene og sledene i samarbeid med våre guider. Hundesledene er en modernisert utgave av den Grønlandske fangstsleden. Alt dette skaper en annerledes og mer personlig atmosfære for de besøkende. Det er heller ikke usannsynlig at man kan komme til å se Martin i ferd med å bygge en slede, nye leker til barna, eller guider som skjærer opp kjøtt til hundefôr.

Green Dog er ofte besøkt av lokale skoleklasser og barnehager, noe som stedet bærer tydelig preg av med egen lekeplass, trampoline og sandkasse. Her finnes valper i alle aldre hele året og det er noe som er populært hos besøkende gjester!

Kontakt os

9:00-16:00 (GMT+2)

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.

© 2023 - Alle rettigheder forbeholdes

Scroll to Top

Gavekort

Fyll ut skjemaet og motta informasjon om betaling og levering av gavekortet

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.

Sværhedsgrader

SG1

Passer til alle

SG2

Passer til de fleste

SG3

Passer til dem med normalt god form

SG4

Passer til dem med over gennemsnittet god form

SG5

Denne aktivitet kræver meget god fysisk form

Afbestilling

  • Ved afbestilling indtil 22 dage før aktivitet fuld refusion
  • Ved afbestilling 21-8 dage før aktivitet 50 % refusion
  • 7 – 0 dage før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusion.
  • Har man en rejseforsikring kan man søge forsikringsselskabet om refusion mod fremvisning af lægeerklæring.
  • Hvis Green Dog vælger at aflyse en tur, får du fuld refusion!