Med-hjertet-i-arktisk

Karina Bernlow

Eier av Green Dog Svalbard

Karina er født av foreldre med årelang Grønlandserfaring og flyttet selv til Grønland som 15-åring. Tilbrakte 14 år på den Grønlandske østkyst – primært i det lille, isolerte samfunnet Ittoqqortoormiit, som er et av de siste fangstsamfunn i verden . I flere år jobbet hun som kokk på den lille ødemarkstasjonen Constable Pynt, med en bemanning på bare 10 personer.

Det førte deretter til kokkejobb i verdens største nasjonalpark; Nasjonalparken Nord og NordøstGrønland, hvor hun bl.a. jobbet på den lille forskerstasjonen Zackenberg på 74’N.

Karina og samboeren Martin etablerte i samarbeid med lokale fangstfolk turistvirksomheten «Nanu Travel» i Ittoqqortoormiit, som i 2007 modtok Grønlandsbankens entreprenørskapspris. Karina er en ivrig fritidsjeger og har deltatt på et utall jaktturer, båt- og sledeekspedisjoner.

Flyttet høsten 2011 til Svalbard og etablerte Green Dog Svalbard med samboeren Martin og Spitsbergen Travel (nå Hurtigruten Svalbard). Karina er mamma til Styrk, Saga, Storm og Freja og jobber primært med individuelle bookinger og markedsføring i Green Dog Svalbard.

Blogginnlegg av:

Karina Bernlow

Blogginnlegg
It all started with a call of the Arctic: it sent me to East Greenland as a 15-year-old teenager and at the same time, Martin started his dog sledding career on Svalbard, which then led him to become a member of the Sirius Dog Sled Patrol in Greenland.

Fantastiske naturopplevelser

Fantastiske natur-opplevelser

Skroll til toppen

Vanskelighetsgrader

SG1
Passer for alle
SG2
Passer for de fleste
SG3
Passer for de med normalt god form
SG4
Passer for de med over gjennomsnittet god form
SG5
Denne aktivitet krever veldig god fysisk form

Avbestilling

  • Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon.
  • Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon.
  • 7 – 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
  • Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.
  • Velger Green Dog å kansellere en tur, får du full refusjon!

Gavekort

Fyll ut skjemaet og motta informasjon om betaling og levering av gavekortet

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.