Eier af Andrea

Da Andrea flyttet til oss

Jeg og min datter Emilie flyttet til Svalbard august 2018. Ut over høsten var vi flere ganger på besøk hos Green dog, og etter å ha vært så masse sammen med hundene der, fikk vi mer og mer lyst på en hund. Vi hadde hørt at Green dog hadde noen pensjonister som dem ønsket nye hjem til, så vi spurte om det var en pensjonist vi kunne overta. Det var det, så i november vi fikk for første gang møte Andrea. Det var det det klassiske «kjærlighet ved første blikk», vi ble så glad i henne med en gang. Andrea hadde bodd 8 år ute i hundegård, så vi var spent på om hun ville godta å bli en innehund. Det hadde vi slett ikke trengt å bekymre oss for, for hun fant deg veldig fort til rette, og riktig likte å ligge inntil den varme radiatoren. Hun ble et veldig godt selskap for oss i mørketiden, og de daglige turene fikk oss ut i all slags vær. Det ble mange turer sammen med henne.

Da solen kom tilbake ble det riktig kaldt på Svalbard. Andrea, som etter hvert ble svært glad i å ligge inntil radiatoren syntes det ble kaldt på føttene og fikk på fleece sokker.

Andrea var med på alle fjellturene mine, og hun er det beste turfølget jeg kan ha.

Å være på tur, helst der det er snø, er det beste som finnes for Andrea. Da ruller hun seg begeistret i snøen og kaster seg rundt. Det at hun er så glad i vinter og snø, var noe jeg var spent på da vi skulle flytte til fastlandet og nord-Norge i juli.

Fastlandslivet ble en varm overgang, men siden Andrea hadde bodd inne hos oss i 8 mnd, ble ikke overgangen så stor. Faktisk merket vi ikke noe lags ubehag for henne. I nord-Norge er det dessuten som regle snøflekker på fjellene også om sommeren, så på de fleste turer fikk hun rullet seg i snøen her også

Snøen kommer tidlig på fjellene i nord-Norge så nå er turene helt topp for meg og Andre, siden vi begge elsker vinter og snø.

Å få Andrea inn i familien vår har vært og er, en stor glede og et utrolig godt selskap og ikke minst en fantastisk turkompis. Hun kan gå så langt jeg bare vil, og legger seg å sove når jeg har kaffepauser. Hun er rolig og tillitsfull og det har ikke vært noen problemer med å gjøre henne til innehund og gå i band med henne. Tusen takk til Green dog som gav meg den tillitten at Andrea fikk komme inn i våre liv.

Kjærlig hilsen Beate Nilsen

DEL DETTE BLOGGPOSTET

Fantastiske naturopplevelser

Fantastiske natur-opplevelser

Relaterte blogginnlegg

Blogginnlegg

Ut og hjem igjen

Bilbos store eventyr Se skisporet går og går og gårFra det begynte ved huset mitt,Nå må jeg følge sporet, hvorDet snor seg fremad, hvis jeg tørForfølge det på ivrig fotInntil

Blogginnlegg

Verdens kuleste Kai

Min datter Victoria og jeg dro til Svalbard høsten 2019 sammen med venner. Et sted jeg lenge har drømt om å dra til og jeg angrer ikke et sekund.

Der sola aldri går ned NO
Blogginnlegg

Der sola aldri går ned

– Mamma, sier han. – Nå gleder jeg meg skikkelig. Jeg skulle ønske vi kunne blir der for bestandig. Lover du å vekke meg før vi lander? Jeg må se

Skroll til toppen

Vanskelighetsgrader

SG1
Passer for alle
SG2
Passer for de fleste
SG3
Passer for de med normalt god form
SG4
Passer for de med over gjennomsnittet god form
SG5
Denne aktivitet krever veldig god fysisk form

Avbestilling

  • Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon.
  • Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon.
  • 7 – 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
  • Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.
  • Velger Green Dog å kansellere en tur, får du full refusjon!

Gavekort

Fyll ut skjemaet og motta informasjon om betaling og levering av gavekortet

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.