Rebecca Foster

Hei, jeg heter Rebecca og kommer fra den store staten Minnesota i USA. Jeg var så heldig å oppdage min kjærlighet til Arktis som 15-åring på en 7-ukers kanotur i Nunavut. Etter hvert som jeg ble eldre, endte jeg opp med å guide lignende utvidede villmarksturer for tenåringer i Nunavut, Manitoba og Northwest Territories.

Jeg elsket virkelig å guide, men som kanoguide satt jeg igjen med et stort spørsmål: hvordan skulle jeg tilbringe vintrene mine? Som førte meg til hundekjøring. Før jeg kom til Svalbard, har jeg drevet med hunder i Alaska, Colorado og Minnesota. Jeg elsker alt ved det, energien hundene gir meg, å jobbe med fantastiske mennesker, og spesielt å se hvor mye andre elsker turen deres.

Foruten hundekjøring og kanopadling, har jeg også en forkjærlighet for langdistanseturer og utholdenhetsarbeid. Jeg har gått alene på 4800 km Continental Divide Trail i USA og 600 km Pyrenees High Route i Frankrike og Spania.

Når jeg blir tvunget til å være inne, liker jeg å bruke tid på å jobbe med tekstiler, og jeg elsker å veve tepper eller reparere de revne friluftsklærne mine. Jeg har også en Siberian Husky som jeg holder som kjæledyr, han heter Pocket og elsker å kose, leke og bjeffe på reinsdyr.

Jeg er så glad for å være her på Svalbard og dele eventyr med dere. Vi sees ute i løypa!

Skroll til toppen

Vanskelighetsgrader

SG1
Passer for alle
SG2
Passer for de fleste
SG3
Passer for de med normalt god form
SG4
Passer for de med over gjennomsnittet god form
SG5
Denne aktivitet krever veldig god fysisk form

Avbestilling

  • Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon.
  • Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon.
  • 7 – 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
  • Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.
  • Velger Green Dog å kansellere en tur, får du full refusjon!

Gavekort

Fyll ut skjemaet og motta informasjon om betaling og levering av gavekortet

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.