Guro Skjelderup

Guro Skjelderup

Fotograf og forfatter

Jeg er Guro, 40 år, mamma til August og Ludvig og jobber som fotograf. Jeg jakter på det ekte, ærlige og naturlige med kameraet mitt. Akkurat sånn jeg tror livet først av alt er. Jeg er rammet av kronisk reisefeber og har det aller best når jeg får dele reisegleden med dem jeg er glad i.

Besøk Guros blogg

Blogginnlegg av:

Guro Skjelderup

Blogginnlegg
Blogginnlegg
Min datter Victoria og jeg dro til Svalbard høsten 2019 sammen med venner. Et sted jeg lenge har drømt om å dra til og jeg angrer ikke et sekund. Stedet der hvilepulsen inntas i det man ser de mektige fjellene komme til synet i innflygningen – luften så frisk så det iser i kinnene. Jeg ble bergtatt.
Blogginnlegg
It all started with a call of the Arctic: it sent me to East Greenland as a 15-year-old teenager and at the same time, Martin started his dog sledding career on Svalbard, which then led him to become a member of the Sirius Dog Sled Patrol in Greenland.
Blogginnlegg
"...Hun er en så fantastisk elskelig frøken, jeg har til gode å møte noen som ikke faller for hennes sjarm :)"
Blogginnlegg
Med to gode adopsjoner, tviler jeg på at jeg noen sinne kommer til å velge en annen måte å skaffe meg hund på igjen. Vi har sluppet unna valpestadiet og kan nyte Svalbard-naturen med de to beste turkompisene man kan få.
Blogginnlegg
I slutten av 2018 hadde vi bestemt oss - vi skulle adoptere en pensjonert sledehund fra Svalbard og la den flytte inn i vårt hjem, et lite antall kilometer fra Stockholm.
Blogginnlegg
På Green Dog Svalbard har hver guide ansvar for 30 hunder. På kort tid blir de 30 hundene dine beste venner. Det meste av ens dag går med dem. Hver og en er fantastisk. De har hver sin personlighet og må behandles og håndteres på forskjellige måter.
Blogginnlegg
Å få Andrea inn i familien vår har vært og er, en stor glede og et utrolig godt selskap og ikke minst en fantastisk turkompis.
Blogginnlegg
Dette er fortellingen om da Ida, Ingeborg, Anette, Barbro, Guro og Monings reiste på tredagers hundetur på Svalbard. Om da verden tok en pause. Om latter, kuldegrader (minus 35 effektive på det meste for å være nøyaktig), stillhet, rim i barten, hundebæsj og nordlys.
Blogginnlegg
Dagene gikk raskt og nå har det gått nesten 2 år og jeg er glad og stolt over å være en del av selskapet Green Dog Svalbard. For oss er det ikke bare en jobb å skape opplevelser som blir igjen hos kundene våre resten av livet, det er en livsstil og en ren lidenskap.
Blogginnlegg
– Mamma, sier han. - Nå gleder jeg meg skikkelig. Jeg skulle ønske vi kunne blir der for bestandig. Lover du å vekke meg før vi lander? Jeg må se hvordan det ser ut fra himmelen også. Så sovner han. I fanget mitt. På vei til sitt tredje besøk på Svalbard.
Blogginnlegg
September 2017 kom Vegi til oss etter kjærlighet ved første blikk på sledetur med Green Dog i mai samme året. Det var ingen tvil, denne frøkna måtte vi ha!
Blogginnlegg
Det er sent i september og i Adventdalen utenfor Longyearbyen møtes høst og vinter. Tundraen er irrød, fjellene har et melisdryss med nysnø. Årstidene på Svalbard lever sitt eget liv. Det er vinter, enda en vinter, et øyeblikk av sommer og så høst. Sånn danser dagene, ukene og månedene på 78 grader nord og har du først blitt glad i denne dansen, er det vanskelig å stoppe. Vanskelig å forlate Arktis.

Fantastiske naturopplevelser

Fantastiske natur-opplevelser

Skroll til toppen

Vanskelighetsgrader

SG1
Passer for alle
SG2
Passer for de fleste
SG3
Passer for de med normalt god form
SG4
Passer for de med over gjennomsnittet god form
SG5
Denne aktivitet krever veldig god fysisk form

Avbestilling

  • Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon.
  • Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon.
  • 7 – 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
  • Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.
  • Velger Green Dog å kansellere en tur, får du full refusjon!

Gavekort

Fyll ut skjemaet og motta informasjon om betaling og levering av gavekortet

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.