Turer
Her finner du våre turer - i mørketiden tilbyr vi 4 timers sledetur i polarnatten ; fra januar tilbyr vi halvdagstur med hundeslede og heldagstur til isgrotta med hundeslede i små grupper med max 8 gjester pr guide. Sommer tilbyr vi halvdagsturer i hundevogn i Adventdalen og Bjørndalen, guidet fossiljakt med kløvhund på Longyearbreen og heldagsvandretur over Foxfonna , også med kløvhund. Fra maj til juni er det muligt å kjøre hundeslede på Foxfonna breen og i løpet af vintersesonen tilbyr vi flere sledeturer med overnatting - se hundeslede til foxdalshytta og med hundeslede til Spitsbergen Lodge. Se også vårt online katalog med dagsturer Her
Titel:
Fjelltur med hundeslede,4 timer,Maj-Juni.
Details:

Vi henter deg på hotellet og kjører ut til Green Dog sin kennel , rundt 12 km fra Longyearbyen.Vi henter hundene i hundegården før vi fortsetter opp forbi Gruve 7 til Foxfonna på 400 meters høyde. Guiden hjelper deg med å sette seler på ,håndtere hundene og spenne de foran sleden, Ved breen er det flott sledeføre, og vi kjører hundespann mens vi nyter den fantastiske utsikten mot de omkringliggende dalene og Isfjorden. På turen kjører guiden den første sleden med 2 gjester, som bytter på å styre sleden. Bak guiden kjører sleder med 2 gjester på hver. Sledene trekkes av 5 - 6 hunder.
Turen tar ca 4 timer, inkludert transport til/fra overnattingssted. Gjestene blir utstyrt med dress, lue, votter og støvler. Husk solkrem – høyfjellssola er sterk!

 • Når: 26/5-11/6 (avhænger af vejr og snøforhold). Pick up 9/drop off 13 og pick up 15.00/drop off 19.00. Se datoer,priser& kapasitet ved å trykke på bookinglenken !
 • Vennligst bemerk at guiden STARTER med å hente gjester kl 9/15.
 • Varighet: ca 4 timer .
 • Inkluderer:henting/retur til overnattingssted,Green Dog har støvler,dress,hansker og ski-briller (minnste størrelse er small).
 • Min/Maks antall: Minimum 1. 
 • Minimum alder: 8 år - please contact us if you plan to bring a child below 8 years.
 • Helse: Normalt,god helse.
 • Barn må være i selskap med en voksen.
 • Vennligst bemerk at dette er en aktivitet med levende dyr og derfor er det ikke muligt å gjøre lengere pauser for fotografering!

På alle turer, til enhver tid vil en erfaren, bevæpnet guide beskytte deg mot isbjørn. For Green Dog er sikkerhet første prioritet.

 

Avbestilling dagsturer/aktiviteter

Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet,full refusjon.

Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet,50% refusion.

7-0 dager før aktivitet regnes for en "no show" og berettiger derfor ikke til refusjon.Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.

Velger Green Dog å kansellere en tur, får du 100% refusion.

 

 

 1. BOOKING:
  >>Fjelltur med hundeslede,4 timer,Maj-Juni.
Photo multi:
BOOKING

Green Dog, Bolterdalen, 9170 Longyearbyen, Svalbard - T: +47 7902 6100
greendogsvalbard@gmail.com

mcvs_acc_opt_hrz_121_3x
WWF Bedriftsfadder
CO2-neutral.gif
miljofyrtarn_lille.png
Green Dog på Facebook - Besøk oss på Facebook
Green Dog Svalbard Media
Link til vår Tripadvisor
Feedback, support & Information - Decor Web
Kryds-luk.png