Taya Hoar

Jeg vokste opp på en farm i det vestlige Canada og jeg tilbrakte mye tid ute med å leke med de forskjellige dyrene som vi hadde. Min første hund var en liten border collie som hjalp meg med å fange kyr. Når pappaen min hadde fri fra farmen, dro vi på vandre- og kanoturer og det ble starten på min forkjærlighet for friluftslivet og naturen.

Jeg begynte å kjøre sledehunder da jeg hadde ferdiggjort en universitetsgrad i biologi og vitenskap. Min første tur med hundeslede var i 2015 i det nordlige Canada på en liten familiekennel, der jeg forelsket meg i hundesledekjørsel og Arktis. Derfra dro jeg til Alaska, der jeg hjalp en nordmann, som skulle kjøre Iditarod – verdens lengste hundesledeløp.

Etter Alaska, reiste jeg til Svalbard der jeg har jobbet hos Green Dog Svalbard siden Desember 2017. På mine fridager nyter jeg å dra ut med ski og overnatte i telt eller ta en hund med på vandretur. Jeg trives ute frem til det er minus 45 grader – deretter vil jeg gjerne bare kose meg inne ved peisen, med noe varm tå drikke.

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.

© 2022 - Alle rettigheter forbeholdes

Rull til toppen

Gavekort

Fyll ut skjemaet og motta informasjon om betaling og levering av gavekortet

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.

Vanskelighetsgrader

SG1
Passer for alle
SG2
Passer for de fleste
SG3
Passer for de med normalt god form
SG4
Passer for de med over gjennomsnittet god form
SG5
Denne aktivitet krever veldig god fysisk form

Avbestilling

  • Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon
  • Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon
  • 7 – 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
  • Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.
  • Velger Green Dog å kansellere en tur, får du full refusjon!