Sven Meise

Hei, jeg heter Sven og jeg er fra Berlin, Tyskland. Jeg har alltid likt en aktiv livsstil, enten det er ute å sykle, at spille beach volleyball eller å være inne på treningsstudioet. I 2019 bestemte jeg meg for å legge min akademiske karriere bak meg og legge ut på et eventyr. Jeg syklet fra Berlin til Nordkapp, helt ned til Helsinki og inn i Latvia. Der tilbrakte jeg vinteren med noen fantastiske mennesker jeg ble kjent med og etterpå var det planen å fortsette å sykle inn i Asia. Men da kom korona og alle grensene ble stengt. Planene mine endret seg og etter å ha vært 1,5 år i Latvia, dro jeg tilbake til Norge og begynte å jobbe som handler for en racingkennel. For en fantastisk opplevelse! Jeg forsto umiddelbart at hundekjøring er noe helt spesielt for meg. Jeg fikk sjansen til å kjøre to løp; Femundløpet og Villroa. Etter at sesongen var over, visste jeg at jeg ønsket å reise lenger nord og fortsette å tilbringe tiden min med huskyer. Det var da jeg fant ut om Green Dog. Jeg håper du nyter tiden med huskyene like mye som jeg gjør! Lykke til med sledekjøringen!

Fantastiske naturopplevelser

Fantastiske natur-opplevelser

NOK 3.190
Kjør ditt eget hundespann til en fantastisk isgrotte. I isgrotten er hodelyktene eneste lyskilde og vi opplever is som få mennesker har sett.
NOK 1.390
I midten av Juni, når snøsmeltingen starter, går vi over fra slede til vogn. På hundekjøring på hjul bytter du på å kjøre din egen vogn med 6-7 huskyer.

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.

© 2023 - Alle rettigheter forbeholdes

Rull til toppen

Gavekort

Fyll ut skjemaet og motta informasjon om betaling og levering av gavekortet

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.

Vanskelighetsgrader

SG1
Passer for alle
SG2
Passer for de fleste
SG3
Passer for de med normalt god form
SG4
Passer for de med over gjennomsnittet god form
SG5
Denne aktivitet krever veldig god fysisk form

Avbestilling

  • Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon
  • Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon
  • 7 – 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
  • Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.
  • Velger Green Dog å kansellere en tur, får du full refusjon!