Pernille Lous

Hei, jeg heter Pernille. Jeg vokste opp i Danmark og har bodd mange år i utlandet inkludert Sør-Korea, fire år i Finland i både Helsingfors og i den vakre øygruppen Åland – og nå på Svalbard. Jeg snakker dansk, engelsk og svensk.

All fritiden min tilbringes utendørs: Fotturer, ridning, trening av hunder eller hester, skiturer, camping både sommer og vinter, jakt, fiske, skyting og jeg liker å fotografere dyr.

Opprinnelig har jeg en mastergrad i informatikk, men etter mange år i bransjen måtte jeg innrømme for meg selv at friluftslivet med dyr var der min lidenskap virkelig er. Jeg ønsket å endre livsstilen min og Green Dog er den perfekte kombinasjonen av alle tingene jeg elsker. Jeg elsker å trene hundene her, og jeg gjør det når jeg får anledning. På mine fridager driver jeg ofte med hunder med kollegene mine og hjelper dem med trening.

Jeg har et personlig ønske om å jobbe med folk som er dyktigere enn meg selv og hos Green Dog har vi et ekstraordinært team med en fantastisk mengde ferdighetssett og det er alltid noe nytt og spennende å lære av noen.

Jeg liker å møte nye mennesker og jeg liker å drikke kaffe ved døren til hytta og se på livet på kennelen, prate med den som kommer innom – hunder eller mennesker – og alle er velkomne på pannekake hjemme hos meg! I den mørke årstiden liker jeg å male/tegne, spille sjakk, fiolin eller strategispill.

Ser frem til å møte deg!

Fantastiske naturopplevelser

Fantastiske natur-opplevelser

Skroll til toppen

Vanskelighetsgrader

SG1
Passer for alle
SG2
Passer for de fleste
SG3
Passer for de med normalt god form
SG4
Passer for de med over gjennomsnittet god form
SG5
Denne aktivitet krever veldig god fysisk form

Avbestilling

  • Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon.
  • Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon.
  • 7 – 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
  • Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.
  • Velger Green Dog å kansellere en tur, får du full refusjon!

Gavekort

Fyll ut skjemaet og motta informasjon om betaling og levering av gavekortet

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.