Jonny Krick

Hei, jeg heter Jonny og er fra Tyskland. Jeg er en åpensinnet, naturelskende fyr som har elsket å være ute siden jeg var liten. I 2021 ble jeg forelsket i Norge på grunn av de vakre omgivelsene og muligheten til å oppleve dem. Du kunne ofte finne meg i naturen, bare meg og sekken min ute på tur, noen ganger i flere uker og noen ganger som guide. Det er slik jeg får energien min. En dag i Bergen møtte jeg en kar som fortalte meg at han var hundekjører og jeg ble umiddelbart misunnelig. Siden jeg var barn har jeg vært interessert i hundekjøring, også fordi jeg alltid har hatt hunder og har elsket å tilbringe tid med dem og trene dem. Omtrent et halvt år etter møtet begynte jeg å bli lei av måten jeg tjente penger på. Jeg jobbet som anleggsgartner og elsket å jobbe ute i og med naturen, men å etablere moderne fancy betonghager fylte mer og mer av det daglige arbeidet. Fyren spurte meg om jeg ikke ønsket å få betalt for noe jeg pleide å gjøre på fritiden; å tilbringe tid i naturen. Han introduserte meg for Green Dog Svalbard og det er som en drøm som går i oppfyllelse. Jeg elsker å jobbe med hunder og vise frem den vakre naturen på Svalbard til gjestene. Det er et privilegium at Green Dog tilbyr alle guidene 30 hunder å jobbe med. Nå har jeg vært på Svalbard siden 2022 og lært mye, først som handler, nå som guide. Det ville vært kjempe hyggelig om vi møttes på ditt neste besøk på Green Dog Svalbard så jeg kan vise deg hva jeg elsker; hundene og den vakre naturen.

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.

© 2023 - Alle rettigheter forbeholdes

Scroll to Top

Gavekort

Fyll ut skjemaet og motta informasjon om betaling og levering av gavekortet

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.

Vanskelighetsgrader

SG1
Passer for alle
SG2
Passer for de fleste
SG3
Passer for de med normalt god form
SG4
Passer for de med over gjennomsnittet god form
SG5
Denne aktivitet krever veldig god fysisk form

Avbestilling

  • Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon
  • Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon
  • 7 – 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
  • Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.
  • Velger Green Dog å kansellere en tur, får du full refusjon!