Felix Asking

Hei, jeg heter Felix og jeg kommer fra den sørlige delen av Sverige. Jeg kom til Svalbard i august 2018 for å bli en del av den fantastiske staben hos Green Dog Svalbard. Jeg hadde ikke mye erfaring med å kjøre hundeslede da jeg kom hit, men jeg fant fort ut av at hundekjørsel er den beste vinteraktivitet som finns.

Før jeg kom til Svalbard, reiste jeg rundt i verden i et par år. Jeg har besøkt mange flott plasser med forskjellig natur; regnskog, ørken, fjell og strand. En av mine største opplevelser var å krysse Atlanterhavet med seilbåt, der jeg sammen med 4 av vennene mine tilbrakte 40 dager på havet og lot vinden frakte oss til destinasjonen vår. Vi hadde så mange fine opplevelser under vår seilas; vi så massevis av delfiner og fisk og solopp- og nedgangene var fantastiske. Drømmen min er med tiden å kjøpe meg min egen båt og gjenoppleve disse øyeblikkene.

Men akkurat nå nyter jeg livet her på Svalbard med hundene og jeg ser fram til å hjelpe deg med å utleve ditt hundesledeeventyr.

Rull til toppen

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.

Vanskelighetsgrader

SG1
Passer for alle
SG2
Passer for de fleste
SG3
Passer for de med normalt god form
SG4
Passer for de med over gjennomsnittet god form
SG5
Denne aktivitet krever veldig god fysisk form

Avbestilling

  • Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon
  • Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon
  • 7 – 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
  • Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.
  • Velger Green Dog å kansellere en tur, får du full refusjon!