Chiara Vigano

Jeg vokste opp i Dolomittene, i de italienske alpene og fjellene har alltid vært mitt hjem. Jeg konkurrerte i friidrett, orientering og volleyball, men det var på gåturene om vinteren og terrengsykling om sommeren jeg kjente tiltrekningen mot naturen.

Etter å ha studert internasjonale relasjoner på universitetet og jobbet på kontor, flyttet jeg til Stavanger i Norge i 2016, hvor jeg endelig kunne vie livet mitt til bevegelse og sport, og jobbet fulltid som personlig trener og Nordic Master trener. Kjærligheten min for ulike friluftsaktiviteter førte meg på ferie til Svalbard og min første hundesledetur. Det var en livsendrende opplevelse: kjærligheten og energien til hundene, landets fortryllende landskap og kraften i essensen fanget noen dype vibrasjoner i meg. Jeg kom tilbake og tilbrakte en hel måned med disse kjærlige skapningene og det fantastiske Greendog-teamet … og ble hekta!

Nå gir Svalbard meg et fantastisk friluftsliv, jeg kan leve det sammen med hundene og med kollegene mine, som har den samme kjærligheten og respekten for hundene og naturen som jeg selv føler. Jeg er sikker på at du vil fange denne magien og bære den med deg i veldig lang tid fremover!

Fantastiske naturopplevelser

Fantastiske natur-opplevelser

NOK 3.190
Kjør ditt eget hundespann til en fantastisk isgrotte. I isgrotten er hodelyktene eneste lyskilde og vi opplever is som få mennesker har sett.

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.

© 2023 - Alle rettigheter forbeholdes

Rull til toppen

Gavekort

Fyll ut skjemaet og motta informasjon om betaling og levering av gavekortet

Sign up for the newsletter

Sign up for our newsletter and receive news, exciting stories and offers directly in your mail. The newsletter will only be available in English.

Vanskelighetsgrader

SG1
Passer for alle
SG2
Passer for de fleste
SG3
Passer for de med normalt god form
SG4
Passer for de med over gjennomsnittet god form
SG5
Denne aktivitet krever veldig god fysisk form

Avbestilling

  • Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon
  • Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon
  • 7 – 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
  • Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.
  • Velger Green Dog å kansellere en tur, får du full refusjon!