Turer
Her finner du våre turer - i mørketiden tilbyr vi 4 timers sledetur i polarnatten ; fra januar tilbyr vi halvdagstur med hundeslede og heldagstur til isgrotta med hundeslede. Sommer tilbyr vi halvdagsturer i hundevogn , guidet familievandring i Bolterdalen med kløvhund og heldagsvandretur over Foxfonna , også med kløvhund. Fra maj til juni er det muligt å kjøre hundeslede på Foxfonna breen og i løpet af vintersesonen tilbyr vi flere sledeturer med overnatting - se hundeslede til foxdalshytta og med hundeslede til Spitsbergen Lodge. Prøv også vår nye flerdagesvandretur med overnatning i fangstmannshytte !Se også vårt online katalog med dagsturer Her
Titel:
Nordlyssafari med hundespann - 4 timer
Details:

Mørket og snøen kommer omtrent samtidig til Svalbard - og det hvite teppe gør polarnatten mindre mørk. På dager med klart vejr og måneskin, står landskapet tydeligt frem og den stille ferden med hundeslede er en fantastisk oplevelse. Slederne skal ikke langt væk fra hundegårdens lys, før stjerner og nordlys i den frost klare luft træder tydeligt frem. Hundene har hele sommeren og høsten trukket hundevogne langs veien  og de er vilde af lykke nå der de omsider igjen får snø under poterne. Snø at spise og snø at rulle seg i - polarhunde er nesten lidt rare i deres lykke over snø...

Tag med på årets første sledeturer og opplev det nyskapte vinter landskap. Om det er skyfrit , er det sjanse for nordlys.

Henting på overnattingssted og transport til Green Dog som ligger 12 km utenfor Longyearbyen. Her får dere får utlevert klær for turen. Dere får også en instruksjon i å kjøre hundespann, før hundene seles på og dere kjører avgårde inn i Bolterdalen. Man kjører 2 og 2 på hvert hundespann, og deler på å kjøre sleden og sitte på. Guiden kjører med den forreste slede og 2 gjester. Etter turen er det tid til å hilse på de nyeste hvalper og nyte en kopp kaffe og en kjeks i vår oppvarmede "Russerhytta".

Vi gjør oppmerksom på at dette er en sledetur og ikke en fototur. Det vil ikke bli lengere stopp underveis til fotografering.

Ingen erfaring er nødvendig.

 • Når: 1/11-10/2-2017.Pick up kl 8.30,drop off ca kl 12.30 eller pick up kl 15,drop off ca kl 19.
 • Varighet: Totalt 4 timer.
 • Pris: 1290.- pr. Person (50% rabatt pr barn opp til 12 år)
 • Inkludert: :Henting/retur til overnattingssted i Longyearbyen. Green Dog har drakt , støvler, hansker, lue og skjerf. Alpinbriller hvis påkrevet. Du må ha varme klær og ekstra sokker under. Green Dog buff som kan beholdes etter turen!
 • Minimum antall deltagere: 1 maksimum 12 (flere enn 12, kontakt oss).
 • Minimum alder: 8 år. Hvis yngre barn, vennligst kontakt oss.
 • Deltagere bør ha normal, god helse.
 • Barn må være i selskap med en voksen!


På alle turer, til enhver tid vil en erfaren, bevæpnet guide beskytte deg mot isbjørn. For Green Dog er sikkerhet første prioritet.

 

Avbestilling dagsturer/aktiviteter
Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon
Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon
7 - 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.

 

 

 1. BOOKING:
  >>Nordlyssafari med hundespann - 4 timer
Photo multi:
BOOKING

Green Dog, Bolterdalen, 9170 Longyearbyen, Svalbard - T: +47 7902 6100
greendogsvalbard@gmail.com

WWF Bedriftsfadder
CO2-neutral.gif
miljofyrtarn_lille.png
Green Dog på Facebook - Besøk oss på Facebook
Green Dog Svalbard Media
Link til vår Tripadvisor
Feedback, support & Information - Decor Web
Kryds-luk.png