Om Oss

Green Dog Svalbard As (Org nr.: 997415949) ligger i Bolterdalen, 10 km fra Longyearbyen, med vakker utsikt over Adventdalen. Vi har holdt på med sledehunder siden 1996, og har erfaring fra Svalbard, Grønland, den militære Slede Patruljen Sirius, fangst og hundesledeturisme.

Våre 250 hunder er krysninger mellom Grønlandshund og Alaska Husky. Hvert år kommer 15 til 20 hundevalper til verden hos Green Dog og vi viser med glede denne nye generasjon av trekkhunder til våre besøkende! Ut over at vi målrettet avler på gode sledehunder, legger vi særlig vekt på at våre hunder er robuste og sosiale over for såvel gjester som andre hunder. Green Dog tilbyr turer med hund og mulighet for selv å kjøre et hundespann i små grupper med max 8 gjester pr guide, for å gi deg den ultimative,personlige og sikre opplevelsen! Få unikke opplevelser i Svalbards natur og isgrotte-turer med hunder og høy sikkerhet.

Svalbard gir med det gode sledeføret, de vekslende dalstrøk og den høy-arktiske natur optimale betingelser for hundene til å utfolde seg i deres rette omgivelser. Våre gjester har på alle turene mulighet for å hjelpe med håndtering av hunderne, sele på og spenne for. Våre gjester får mulighet til, under trygge forhold, å selv kjøre et hundespann og dermed bli godt kjent med hunderne. Det er også mulig å kombinere sledeturene med den unike opplevelse av å besøke en is-grotte. Den stillestående luften gjør at isen vokser i eventyrlige former og farger. Green Dog Svalbard respekterer naturen på 78 grader nord, og setter sikkerheten øverst på våre turer.

 

Vi håper du vil nyte bildene på vår hjemmeside og at du kan finne all informasjon du trenger om våre turer og priser – ellers er du velkommen til at ta kontakt 


Green Dog Svalbard AS

Bolterdalshaugen nr 1, Boks 440

9171 Longyearbyen - Svalbard

 greendogsvalbard@gmail.com


Vi ses på Svalbard!


Karina and Tank        IMG_5622A        IMG_5666A       IMG_6146A

Green Dog, Bolterdalen, 9170 Longyearbyen, Svalbard - T: +47 7902 6100
greendogsvalbard@gmail.com

mcvs_acc_opt_hrz_121_3x
WWF Bedriftsfadder
CO2-neutral.gif
miljofyrtarn_lille.png
Green Dog på Facebook - Besøk oss på Facebook
Green Dog Svalbard Media
Link til vår Tripadvisor
Feedback, support & Information - Decor Web
Kryds-luk.png